direct contact

Direct contact

de Baenje

  • Verpleeghuiszorg
  • Verzorgingshuiszorg
  • Vrijwilligers
  • Wijksteunppunt
  • Zorgappartement
De Baenje ligt vlakbij de markt en het stadspark van Sittard. Het werd in 1982 gebouwd op een stuk grond dat vroeger ‘de baenje’ werd genoemd: dit is dialect voor beemd of moeras. In een aantal verbouwingen zijn de hoofdingang, receptie en het restaurant geheel vernieuwd. De Baenje biedt twee soorten zorg: verpleeghuiszorg en verzorgingshuiszorg.

Diverse zorgvormen
Het accent in de Baenje ligt op permanente bewoning. Ook zijn er nog andere zorgvormen mogelijk. Zo zijn er accommodaties beschikbaar voor tijdelijk verblijf. Deze accommodaties zijn onder meer bedoeld voor ouderen die na een ziekenhuisopname geen revalidatie nodig hebben, maar wel 24-uurs beschikbare zorg. Ook bieden wij gastvrij onderdak aan de ouderen die normaal door hun naasten worden ondersteund. Als deze mantelzorgers er voor een lang weekend of vakantie tussenuit gaan, is de Baenje een geschikt alternatief. Wij garanderen dan de benodigde zorg.

Zorgappartement
De Baenje verleent zorg aan cliënten in de Baenjehof en de appartementen aan het Hub Dassenplein. Maar ook bewoners van de appartementen in Odapark, Gelderhof,  Kollenbergerhof en Putpoort kunnen gebruik maken van de zorg vanuit de Baenje. De bewoners wonen hier volledig zelfstandig maar kunnen, uitgaande van hun zorgindicatie, zorgafspraken maken met de zorgverleners van het team Extramurale zorg van de Baenje. Ook kunnen deze bewoners afspraken maken over het afnemen van diverse diensten.

Contact

Lorem Ipsum dolor di amur