direct contact

Direct contact

Samen Beslissen

Bij ons draait alles om u

In Zuyderland bent u onze gast. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Dat geldt ook voor uw naaste(n).

Gastvrij, vriendelijk en respectvol
Onze zorgprofessionals behandelen u  gastvrij, vriendelijk en met respect. We zien u als meer dan iemand die ziek is, hebben oog voor u als mens, uw angst en onzekerheid,  achtergrond, religie, waarden en normen. Immers: ieder mens is uniek.
Deze gastvrije bejegening geldt uiteraard ook voor uw familie en naasten. Zij zijn welkom om op uw kamer te logeren en als ‘zorgbeleider’ mee te helpen. Ze kunnen rekenen op aangename verblijfsvoorzieningen en voordelige maaltijden.

Patiëntenparticipatie
U krijgt van ons zoveel mogelijk de regie over de zorg voor u en uw persoonlijke situatie. We houden rekening met uw naasten en persoonlijke wensen. Als u ons nodig heeft, zijn we er voor u. Samen beslissen we de beste zorg.

Uw mening is belangrijk!
Na een bezoek aan de polikliniek of na ontslag kunt u worden uitgenodigd om mee te doen met ons Patiënttevredenheidsonderzoek. U krijgt hiervoor een brief thuis. Laat weten wat u van ons vindt. Want met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we de zorg voor u verder verbeteren! Dat doen we ook door het houden van gesprekken met patiënten en door het inzetten van hulpmiddelen zoals ‘drie goede vragen’.

logo-fms