Wenckebach Symposium

Wenckebach Symposium cancelled

Als gevolg van de ontwikkelingen rond de coronapandemie, zijn wij als commissie genoodzaakt een keuze te maken met betrekking tot het geplande Wenckebach symposium op vrijdag 13 november 2020. Helaas moeten wij besluiten dat het symposium dit jaar niet door zal gaan. Het is momenteel nog te onduidelijk welke maatregelen er zullen gelden tegen die tijd. Daarnaast vinden wij het niet verantwoord om een grote hoeveelheid zorgmedewerkers uit de regio samen te laten komen, nota bene in een periode waarin griepvirussen toch weer de kop op steken.

Omdat het eigenlijk een jubileum editie zou zijn, willen we het Wenckebach niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom bieden wij u op donderdag 12 november een webinar aan van Peter Joosten, éen van onze keynote sprekers. Hij zal in deze webinar aandacht geven aan de betekenis van zorginnovatie, de mogelijke rol die de coronapandemie hierin speelt en lessen voor vernieuwing. Indien u hierover op de hoogte gehouden wilt worden, kunt u dit hieronder kenbaar maken.

De mooie ideeën die er al waren om het symposium vorm te geven, nemen we mee naar 2021. Momenteel is er voor 2021 nog geen datum bekend. Zodra deze vastligt, zullen wij u hierover informeren.

Met vriendelijke groet, namens de Wenckebach commissie,

Janneke Kessels
Dermatoloog

Webinar 12 november

Keynote spreker Peter Joosten

Houd mij op de hoogte