Ga naar hoofdinhoud

Zuyderland Speld 2018 feestelijk uitgereikt

26 apr 2018

Tijdens twee feestelijke bijeenkomsten zijn de winnaars van de Zuyderland Speld 2018 bekend gemaakt. De speld voor Medisch Centrum werd gewonnen door Jack Vrancken. Debby Vink (extramuraal) en Wil Krijgsman (intramuraal) ontvingen het gewilde sieraad voor het organisatieonderdeel ‘Care’.

De drie winnaars ontvingen het sieraad, bloemen en een cheque ter waarde van €2500,- Het geld wordt besteed aan nog onvervulde wensen die de cliënten- en patiëntenzorg vanuit hun eigen team naar een nog hoger plan tillen.

Dinsdag 24 april werd de Zuyderland Speld uitgereikt in De Lemborgh. Debby Vink, medewerker Huishoudelijke Hulp, ontving de meeste stemmen uit vier geselecteerde kandidaten van Huishoudelijke Hulp en Thuiszorg. Ze wordt geroemd als een betrokken, vrolijke en zorgzame medewerker. Extra bijzonder is dat zij afgelopen jaar een leven redde van een cliënt, door een slagaderlijke bloeding na een val snel en effectief te behandelen. De prijs werd vanwege vakantie in ontvangst genomen door relatiemanager Nicole Paes. Wil Krijgsman, transportmedewerker op locatie Glana, was de trotse winnaar van de drie intramurale kandidaten. Hij staat bekend om zijn vrolijke en behulpzame karakter. Wil is dan ook een zeer gewaardeerde collega binnen zijn team.

Op woensdag 25 april was Zuyderland Medisch Centrum aan de beurt. De belangrijkste prijs was voor Jack Vrancken, teamleider op de Operatiekamers. Hij wordt door de jury geroemd als warme persoonlijkheid, een dragende kracht en een voorbeeld voor toekomstige teamleiders en managers. Jack werkt al ruim veertig jaar voor onze organisatie en neemt aan het einde van dit jaar afscheid.

De andere genomineerde kandidaten ontvingen elk een cheque ter waarde van 500 euro.

Care:
– Nezira Hadzevic (Verzorgende bij Thuiszorgteam Munstergeleen)
– Ans Doors (Verzorgende bij Thuiszorgteam Beek)
– Truus Clerx (Verzorgende bij Thuiszorgteam in Limbrichterveld)
– Koen Manders (Gedragsverpleegkundige in regio Glana)
– Maria Vermeulen (Verzorgende IG Verpleegunit Beek)

Medisch Centrum:
– Josine Brans (Paramedisch assistent Revalidatie)
– Penny Hoofwijk (verpleegkundige Dialyse)
– Carolien Loots-Mevissen (teamleider Kindergeneeskunde)
– Susanne Muller (medewerker Schoonmaak & Onderhoud)