Ga naar hoofdinhoud

Zuyderland lanceert eigen videokanaal: de Newsroom

28 mrt 2019

Het mediagebruik van Nederlanders verandert de laatste jaren in rap tempo. Anno 2019 maken mensen dagelijks gemiddeld gebruik van wel twaalf verschillende informatiebronnen. Zuyderland wil een actieve voortrekkersrol vervullen in het creëren van een platform waar iedereen zijn of haar zorg gerelateerde informatie kan vinden. Eenvoudig, makkelijk vindbaar, open en transparant. De eerste stap is ons eigen videokanaal: de Newsroom!

 

De Newsroom is eenvoudig te bereiken via onze website: zuyderland.nl/newsroom. Hier zie je de laatste video’s uit de organisatie, gerangschikt op thema. We willen laten zien wat er speelt, wat er gebeurt en welke professionals daar bij betrokken zijn.

Bovendien geeft het eigen videokanaal Zuyderland veel slagkracht als het gaat om een actuele kwestie, plotselinge ontwikkeling of positief moment dat op een goede manier gebracht moet worden.  De ontwikkeling van de Newsroom past in de online strategie van Zuyderland, waarin veel meer dan voorheen wordt ingezet op online marketing, Zuyderland Live! en digitalisering van de huidige communicatiemiddelen als bijvoorbeeld folders.