Ga naar hoofdinhoud

‘Zuydbreak’ nieuw restaurant op locatie Sittard-Geleen

17 sep 2018

In Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen is maandag 17 september een nieuw restaurant geopend: Zuydbreak. Het restaurant is gevestigd bij de ingang naar de parkeergarage, naast de huidige Aspretto. De naam Zuydbreak is bedacht door medewerkers van Zuyderland. 

Het vernieuwde restaurant is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 uur tot 20.00 uur. In de weekenden is dat van 11.00 tot 19.00 uur.  Er wordt gebruik gemaakt van een nieuw uitgebalanceerde menukaart met extra aandacht voor gezonde voeding, waarop onder andere (maaltijd)salades, belegde broodjes, yoghurts en frisse drankjes worden aangeboden. Uiteraard zijn ook warme dranken, soep en maaltijden onderdeel van het assortiment. Zuydbreak beschikt ook over een buitenterras.

Het huidige restaurant Het Terras, gelegen aan de ingang bij de Rijksweg, blijft wel gewoon in gebruik. Dit restaurant is op werkdagen nog geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Buiten de reguliere openingstijden blijft Het Terras beschikbaar voor evenementen, recepties en bijeenkomsten.