Ga naar hoofdinhoud

Verpleegkundige doelgroep Zuyderland ontmoet elkaar tijdens geslaagd online event

20 mei 2021

Dinsdagmiddag werd voor alle verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician assistants het webinar ‘Verpleegkundig leiderschap kleurt de zorg’ georganiseerd. Een groot succes, want de vele deelnemers spraken na afloop van een erg geslaagd online event.

In grote groepen samenkomen is er momenteel helaas nog steeds niet bij, maar dat weerhield onze verpleegkundige doelgroep niet om elkaar toch online te ontmoeten. Het webinar, werd georganiseerd door ons eigen Congresbureau en het programmateam Verpleegkundig leiderschap. ‘Het gaf de deelnemers echt even een positieve en krachtige boost, in deze zware en beladen tijd’, zegt Mandy op den Oordt, Programmamanager Verpleegkundig Leiderschap.

Dialoog en speeddates
Niet alleen de dialoog tussen verpleegkundigen onderling (iedereen kon vanuit thuis direct meedoen) stond centraal, ook speeddates met de Chief Nursing Officer en het Verpleegkundig Stafbestuur, of de toepassing van toepassing zogenaamde Evidence Based Practice, maakten deel uit van het programma.

Terugkijken
Wil jij het hele webinar terugkijken? Dat kan! We hebben het hele event voor je opgenomen: klik hier >