Ga naar hoofdinhoud

Uniek online spel ‘ZuyderGame’ officieel gelanceerd

01 mei 2023

De ‘ZuyderGame’ is 1 mei officieel gelanceerd in de centrale hal van locatie Sittard-Geleen. Zuyderland presenteert daarmee als eerste zorgorganisatie in Nederland een uniek online en interactief spel, waarmee de regio op vernieuwende en interactieve wijze kennismaakt met de zorg en met Zuyderland.

In de ZuyderGame reis je gedurende vier weken in twaalf verschillende minigames langs diverse afdelingen. Een potje Memory tegen onze cliënten in het zorgcentrum, het zorgen voor beddencapaciteit in het ziekenhuis, medicatie afleveren bij de thuiszorg en assisteren tijdens een operatie: de ZuyderGame heeft het allemaal. En het mooiste is: échte Zuyderlanders motiveren de spelers om het beste uit zichzelf te halen.

Ter promotie van de ZuyderGame, konden bezoekers en medewerkers vandaag in de centrale hal van locatie Sittard-Geleen voor een reuze scherm, hun zogenaamde 'Game-profiel' scannen, zich inschrijven of het eerste onderdeel van het spel spelen.

‘Werken in de zorg is elke dag weer bijzonder’, aldus bestuursvoorzitter David Jongen. ‘Het is erg uitdagend en je kunt bovendien iets betekenen voor anderen. En in Zuyderland is enorm veel te doen! Met deze ZuyderGame hopen we op laagdrempelige wijze een breed publiek warm te maken voor het werken in de zorg. Ik ben trots dat we dit bijzondere project nu gaan lanceren.’

Wat is er te winnen?
De ZuyderGame duurt t/m 28 mei. De 15 beste spelers worden op zaterdag 3 juni uitgenodigd in Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen voor de grote finale. De ZuyderGame krijgt uiteindelijk één echte winnaar! Hij of zij ontvangt €2500 aan persoonlijk ontwikkelbudget en een unieke Zuyderland-ervaring op maat. Ook de 15 finalisten ontvangen ieder een prijs. Ben jij onze nieuwe topcollega van de toekomst en word jij binnenkort Mister of Miss Zuyderland?

Doe vanaf nu mee! Registreren kan eenvoudig en snel via zuydergame.nl.