Ga naar hoofdinhoud

Themabijeenkomst multiple sclerose

13 jan 2020

Zuyderland organiseert op maandag 10 februari 2020 een bijeenkomst over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van multiple sclerose (MS)

MS is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg) waarbij schade ontstaat aan het omhulsel (myeline) van de zenuwvezels. Mensen met MS kunnen zeer diverse klachten ervaren. Ondanks dat MS nog niet kan worden genezen, kan de ziekte wel worden geremd. In deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen rondom MS. Ook is er aandacht voor de Sanacoach MS. Een hulp voor de patiënt om de eigen gezondheidssituatie in de gaten te houden met behulp van e-health techniek.

Deze themabijeenkomst is georganiseerd is samenwerking met de MS Vereniging Nederland (www.msvereniging.nl).

Sprekers

  • Dr. Oliver Gerlach, neuroloog
  • Drs. Fergus Rooyer, neuroloog
  • Denise Janssen, e-health consultant SANANET
  • Piet Booij, regiocoördinator MS Vereniging, Zuid-Limburg

Locatie
Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen. Parkeren kan in de parkeergarage (adres: Demystraat 1, 6162 AP te Geleen). Volg de bewegwijzering naar de Zorgboulevard, 2e verdieping (nabij ingang Rijksweg).

Info & aanmelden
Maandag 10 februari. Gratis toegang. Aanvang 19.00 uur; einde ongeveer 21.30 uur. Ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur.

Aanmelden kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren via www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer er te veel aanmeldingen zijn, ontvang je daarover bericht.

Bij vragen kun je mailen naar: themabijeenkomst@zuyderland.nl.