Themabijeenkomst over leven met veranderingen na hersenletsel

06 jun 2019

Zuyderland organiseert op zaterdag 29 juni in Sittard-Geleen, een themabijeenkomst over het leven met de veranderingen na een hersenletsel. Toegang is gratis, maar je dient je wel even aan te melden.

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is elke afwijking of beschadiging van de hersenen die ná de geboorte is ontstaan. Hersenletsel kan verschillende oorzaken hebben, maar leidt altijd tot een breuk in de levenslijn: er is een tijd van vóór en een tijd van na het hersenletsel.

Leven op z’n kop
Hersenletsel verandert mensen: bijna niemand wordt weer precies zoals hij of zij was. Het zet levens van getroffenen en hun naasten op z’n kop. Jaarlijks treft hersenletsel ongeveer 140.000 Nederlanders.

Sprekers
Op deze ochtend zullen de volgende personen spreken:
• Drs. Pieter Struyf, revalidatie-arts Zuyderland Sittard-Geleen
• Dr. Sven Stapert, neuropsycholoog Zuyderland Sittard-Geleen
• Dr. Nathalie Sieben, hersenletsel coach Adelante/ervaringsdeskundige
• Hans Nijssen, ervaringsdeskundige

Wanneer?
Zaterdag 29 juni. Gratis toegang. Aanvang 10.00 uur; einde ca. 13.30 uur.
Ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 09.30 uur.

Waar?
Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen. Parkeren kan in de parkeergarage (adres: Demystraat 1, 6162 AP te Geleen). Volg de bewegwijzering naar de Zorgboulevard, 2e verdieping (nabij ingang Rijksweg).

Info & aanmelden
www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten
themabijeenkomst@zuyderland.nl

Zuyderland organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de Klankbordgroep Hersenletsel Limburg (verbonden aan patiëntenvereniging www.hersenletsel.nl) voor patiënten, hun naasten en geïnteresseerden.