Ga naar hoofdinhoud

Themabijeenkomst ‘Gewrichtsvervangende chirurgie’

18 nov 2016

Als uw heup of knie mogelijk is versleten, kunt u gewrichtsvervangende chirurgie ondergaan. Sprekers drs. P. Deckers, orthopedisch chirurg, en dhr. L. Wetzels, fysiotherapeut, beiden werkzaam in Zuyderland, informeren u over deze ingreep.

Welke onderzoeken zijn er nodig en wat gebeurt er als u eenmaal besloten heeft om gewrichtsvervangende chirurgie te ondergaan? Hoe wordt u voorbereid op de operatie en wat kunt u verwachten tijdens uw opname? Maar ook: hoe zit het met de nazorg en de revalidatie; wat is realistisch en haalbaar na een operatie? Daarnaast wordt aandacht besteed aan toekomstige ontwikkelingen op dit gebied.

De themabijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 december in het Bedrijfsrestaurant (begane grond, ruimte 30) van Zuyderland Medisch Centrum in Heerlen. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Vanaf 18.30 uur zijn de deuren geopend voor ontvangst met koffie, thee en vlaai. Toegang is gratis, maar u dient zich aan te melden via www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten, (045) 576 63 00 of patientenservice@zuyderland.nl.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Zimmer Biomet