direct contact

Direct contact

Themabijeenkomst over Borstkanker in Zuyderland Sittard-Geleen

Onder de noemer ‘Borstkanker, samen schakelen naar topzorg’ vindt er op woensdag 11 oktober een themabijeenkomst plaats in het nieuwe Borstcentrum Zuyd van Zuyderland. Toegang is gratis, maar wel moet je je even aanmelden.

Borstkanker is bij vrouwen één van de meest voorkomende vormen van kanker. Jaarlijks wordt er in de maand oktober stilgestaan bij de ziekte, waarvoor in ons nieuwe Borstcentrum Zuyd alle zorg rondom (een verdenking op) borstkanker verleend wordt. Centraal hierbij staat samenwerking; met de patiënt, met de huisarts en samen met alle betrokken professionals bieden we de beste zorg. Tijdens deze bijeenkomst krijg je van diverse deskundigen  uitleg over de medische behandelmogelijkheden en hun onderlinge samenwerking. Na afloop hiervan bestaat de mogelijkheid om Borstcentrum Zuyd te bezoeken.

De themabijeenkomst vindt plaats met medewerking van het Toon Hermans Huis Sittard-Geleen en Heerlen en Borstkanker Vereniging Nederland.

Wanneer?
Woensdag 11 oktober. De toegang is gratis.  Aanvang om 19.00 uur, rond 21.30 uur is de bijeenkomst ten einde. Ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur.

Waar?
Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen.
Parkeren kan (voor eigen rekening) in de parkeergarage (Demystraat 1, 6162 AP te Geleen). Volg de bewegwijzering naar het Auditorium, 2e verdieping.

Aanmelden
Meer info via www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten
Aanmelden kan via (088) 459 63 00 of patientenservice@zuyderland.nl