Ga naar hoofdinhoud

Stem op Zuyderland voor de NIAZ Jaarprijs 2020

14 jan 2020

Zuyderland dingt mee naar de NIAZ Jaarprijs 2020 voor het beste voorbeeld van persoonsgerichte zorg. 45 Nederlandse en Vlaamse zorginstellingen hebben een voorbeeld ingediend. Onze inzending is: ‘De beste zorg bepalen we samen; samen organiseren van informatievoorziening voor artrosepatiënten’.

In dit project staat de ervaringsdeskundigheid van patiënten centraal bij de herinrichting van het zorgproces. Patiënten zijn gedurende het gehele traject nauw betrokken. De informatievoorziening voor de patiënten en zijn naaste(n) wordt nu opgesteld vanuit de behoefte van artrosepatiënten.

Help ons mee
De vijf inzendingen met de meeste stemmen gaan naar de finale. De winnaars ontvangen een geldprijs voor de verdere ontwikkeling van het beste voorbeeld van persoonsgerichte zorg. We hebben dus stemmen nodig. Help Zuyderland mee naar de NIAZ Jaarprijs en stem via deze link! Na het stemmen ontvangt u een e-mail in uw mailbox waarmee u uw stem definitief maakt. E-mail niet gekregen? Kijk dan ook even in de map met ongewenste e-mail. Stemmen kan tot en met 31 januari, maar doe het vandaag nog. Alvast heel hartelijk dank voor uw stem.