Ga naar hoofdinhoud

Schrijf je in voor het Wenckebach Webinar!

26 okt 2020

Zuyderland nodigt dit jaar alle zorgprofessionals van harte uit om deel te nemen aan het Wenckebach Symposium, dat dit jaar plaatsvindt als webinar op donderdag 12 november van 17.30 tot 19.30 uur.

Dit jaar in tegenstelling tot voorgaande jaren dus geen fysiek symposium, maar een digitale samenkomst om kort maar krachtig de belangrijkste ‘innovaties door crisistijd’ te bespreken. Samen met iedereen uit de zorg die geïnteresseerd is, wordt er inzichtelijk gemaakt wat er tijdens de eerste golf aan kennis en ervaring is opgedaan. Welke innovaties zijn ook tijdens deze tweede golf inzetbaar en welke ook vooral niet? En wat is wenselijk met het oog op de toekomst? Diverse thema’s als palliatieve zorg in de 1e en 2e lijn, de nazorg voor Covid-19 patiënten, innovatie door onderzoek en een aantal bijzondere samenwerkingen worden doorlopen.

Aan tafel

Dagvoorzitter Falco Cremers zal aan tafel onder meer huisartsen en medisch specialisten uit onze regio ontvangen waaronder; Michiel Gronenschild, Sabien Wierts, Peter Muijtjens, Christel van Dongen, Martijn Heitink, Evelien Ruijters, Mirjam Willemsen, Fabienne Warmerdam, Roderick Tummers-de Lind van Wijngaarden en Janneke Kessels.

Aanmelden

Mee discussiëren over deze onderwerpen? Schrijf je dan nu in via deze link >
Meer informatie vind je hier >
De kosten voor dit webinar bedragen € 29,50 per persoon.

Accreditatie

• Accreditatie is toegekend door de ABAN voor cluster 1,2 en 3: 2 punten
• Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register: 2 punten
• Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA): 2 punten