Ga naar hoofdinhoud

Registreer je e-mailadres en ontvang meldingen vanuit het patiëntportaal

15 jan 2021

Sinds 14 januari kunnen patiënten via e-mail geattendeerd worden op meldingen die voor hen klaarstaan in het patiëntportaal MijnZuyderland. Een mooie nieuwe service, want correspondentie via de post is op deze manier niet – of minder – nodig. Tevens zijn patiënten sneller op de hoogte van belangrijke mededelingen.

Mededelingen waar het patiëntportaal melding van kan maken zijn bijvoorbeeld een afspraak die staat gepland, een afspraak die gewijzigd wordt, documenten die beschikbaar zijn gekomen of lab-uitslagen die binnen zijn. Je dient hiervoor wel het e-mail adres te registreren via MijnZuyderland (of bij het volgend bezoek aan Zuyderland) en dus toegang te hebben tot MijnZuyderland. Het onderwerp van de melding zal nooit in de mail verschijnen in het kader van de privacy, het blijft enkel bij de attendering dat je het portaal kunt bezoeken om de melding te lezen.

Let op: patiënten voor wie Zuyderland nog nieuw is, dienen bij hun eerste bezoek aan Zuyderland Medisch Centrum hun paspoort te tonen om in te kunnen loggen in het portaal.