Ga naar hoofdinhoud

Patiëntenbijeenkomst èn live Facebook-chat over Trombose

12 okt 2018

Op woensdag 31 oktober organiseert Zuyderland een themabijeenkomst over (kanker en) Trombose. Deelname is gratis, maar wel dien je je even aan te melden. Kun je er niet bij zijn? Later die avond volgt er tevens een live chat via Facebook, waarin al je vragen worden beantwoord!

Trombose (een propje in een bloedvat/ader) kan flinke gevolgen hebben voor je dagelijkse leven. Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen in diagnose en behandeling van trombose.

Sprekers
Internist-vasculair geneeskundige Guy Mostard en internist-hematoloog en lector Patiënt Gecentreerde Zorg Zuyd Hogeschool Asiong Jie, spreken beiden op deze avond en verzorgen later ook de live-chat op Facebook. Tevens vertelt een patiënte hoe het was om als patiënt mee te doen aan het verbeteren van de zorg voor trombosepatiënten.

Waar en wanneer?
Woensdag 31 oktober. Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1,6162 BG Sittard-Geleen. Parkeren kan (voor eigen rekening) in de parkeergarage(adres: Demystraat 1, 6162 AP te Geleen). Volg de bewegwijzering naar het Auditorium, 2e verdieping.

Gratis toegang. Aanvang 19.00 uur; einde ca. 21.30uur.  Ontvangstmet koffie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur.

Start Facebook Live chat vanaf 20.45 uur.

Aanmelden
Opgeven voor deze themabijeenkomst is mogelijk via www.zuyderland.nlthemabijeenkomsten
(088)4596300 of patientgerichtheid@zuyderland.nl

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd met medewerking van de Trombosestichting Nederland.