Ga naar hoofdinhoud

Eneco Tour op 23 september in Sittard-Geleen

16 sep 2016

Op deze dag zijn er een aantal verkeersmaatregelen van kracht die ook consequenties hebben voor de bereikbaarheid van de Baenje (Baenjestraat) en de Kollenberg (Pres. Kennedysingel). Beide zorgcentra liggen aan het parcours en deze route is tussen 11.00 en 16.15 uur afgesloten voor verkeer.

Bezoekers en medewerkers van Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen komende vanuit het noorden via Windraak en de Middenweg dienen rekening te houden met omleidingen. De bereikbaarheid vanuit andere richtingen is ongewijzigd.

Parcours
De renners rijden een ploegentijdrit in Sittard-Geleen. Na de start op de Markt in Sittard volgen de renners de volgende route: Putstraat, Pres. Kennedysingel, Keulsebaan, Winston Churchilllaan, Wehrerweg, Landstraße (Duitsland), Hillensberger Weg (Duitsland), Bergstraße (Duitsland), Steenakkerweg, Maastrichterweg,  Beukenberg (Schinnen), Köllerstraat (Schinnen),  Wolfhagen (Schinnen), Holleweg (Schinnen), Kerkweg (Puth), Steenstraat (Puth), Windraak, Middenweg, Heerlenerweg, Leyenbroekerweg, en Engelenkampstraat

Op de plattegrond vindt u een overzicht van het parcours (download) zoals dat op 23 september wordt gereden.

Busvervoer
Tijdens de afsluiting rijden bussen op alternatieve routes en vervallen bushaltes. Een samenvatting van de maatregelen vindt u op www.veolia-transport.nl.

Voor meer informatie over de Eneco  Tour in Sittard-Geleen: klik hier.