Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomst over borstkanker in Toon Hermans Huis Sittard

11 okt 2016

Oktober is borstkankermaand. Daarom organiseert het Toon Hermans Huis Sittard samen met Zuyderland op donderdag 20 oktober een themabijeenkomst over dit thema. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Het programma start met een introductie van Dr. Helen Mertens (medisch manager) over de plannen omtrent het nieuwe Mammacentrum in Sittard-Geleen.

Vervolgens geven drs. Els van Haaren (oncologisch chirurg), dr. Franchette van den Berkmortel (medisch oncoloog) en drs. Marleen Meesters (Plastisch Chirurg) uitleg over de medische behandelmogelijkheden vanuit de verschillende disciplines en nieuwe ontwikkelingen binnen de borstkankerzorg.

Hierbij worden onder meer de ontwikkelingen ten aanzien van de neoadjuvante chemo therapie belicht en de verschillende chirurgische operaties, waaronder de oncoplastische borst reconstructies. Deze worden steeds vaker in nauwe samenwerking tussen de chirurg en de plastisch chirurg uitgevoerd.

Er is op diverse momenten gelegenheid tot het stellen van vragen.

Locatie & parkeren
Het Toon Hermans Huis is gelegen aan het Paardestraat 31 in Sittard. Parkeren is mogelijk in de Parkeergarage Odaparking ingang Paardestraat.

Aanmelden kan via tel. 046-4516474 of info@toonhermanshuissittard.nl