Ga naar hoofdinhoud

Open dag Parc Glana

30 aug 2021

Op zaterdag 25 september opent het nieuwe Parc Glana de deuren voor omwonenden en belangstellenden. Mensen kunnen die dag tussen 10.00 en 16.00 uur een aantal zorgwoningen bezichtigen. Let op: het is wel noodzakelijk dat u zich voor deze open dag aanmeldt.

Zuyderland heeft aan de Lienaertsstraat in Geleen in samenwerking met Wonen Zuid negen zorgwoningen gerealiseerd. Daar wonen 124 mensen met dementie en ouderen die vanwege lichamelijke beperkingen extra zorg nodig hebben. Ouderen leven in een kleinschalige woonvorm en kunnen genieten van de parkachtige omgeving. Dankzij de inzet van nieuwe technologie en de aanleg van natuurlijke afscheidingen is dat juist ook mogelijk voor bewoners met dementie. De eerste vier woningen zijn sinds een aantal maanden bewoond. De overige vijf woningen worden in oktober door cliënten betrokken.

Aanmelden
Aanmelden voor de open dag kan via ca.dols@zuyderland.nl Na het aanmelden verneemt u via mail hoe laat u aan de rondleiding kunt deelnemen. Het nieuwe hospice, dat ook in het park ligt, is 25 september niet te bekijken. Dat houdt 16 oktober, vlak voor ingebruikname, een eigen open dag.