Ga naar hoofdinhoud

Themabijeenkomst over artrose van heup en knie

26 nov 2019

Zuyderland organiseert op woensdag 11 december 2019 een bijeenkomst over de klachten en behandeling bij artrose van heup en knie.

Artrose is in de volksmond slijtage van gewrichten; het is de meest voorkomende chronische aandoening aan het bewegingsapparaat. Het kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn plaatsen waarin het vaker voorkomt, zoals nek, onderrug, knie-en, heupen, handen en voeten. De aandoening komt ook relatief vaak voor: ongeveer één miljoen mensen in Nederland hebben artrose met wisselende klachten. Slijtage kun je niet helemaal voorkomen, maar je kunt veel doen om je gewrichten gezond te houden. Tijdens deze bijeenkomst wordt, naast klachten en behandelingsmogelijkheden, ingegaan op wat je zelf kunt doen om verergering te voorkomen.

Sprekers
• P. Deckers, orthopedisch chirurg
• P. Arends, fysiotherapeut

Locatie
Zuyderland Medisch Centrum, locatie Heerlen. Parkeren kan (voor eigen rekening) in de parkeergarage. Volg de bewegwijzering naar het Auditorium, 2e verdieping (ruimte 50).

Info & aanmelden
Woensdag 11 december 2019. Aanvang 19.00 uur; einde ongeveer 21.30 uur. Ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur.

Aanmelden kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren via het aanmeldformulier.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer er te veel aanmeldingen zijn, ontvang je daarover bericht.

Bij vragen kun je mailen naar: themabijeenkomst@zuyderland.nl. Meer info en andere bijeenkomsten: www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten